DUK

Kaip galiu sužinoti, kiek man reikia mokėti?
1.Prisijunkite prie savo profilio, meniu punkte „Kreditai“ matysite savo kreditų istoriją. Detalų kredito grąžinimo tvarkaraštį rasite paspaudę "(detalesnė informacija čia)".
2.Siųskite SMS žinutę (mob. tel. numeriu +370 690 82201) iš savo telefono numerio, kurį nurodėte registruodamiesi Paskoliukas.lt sistemoje, rašydami tekstą „INFO“. Atsakymą gausite SMS žinute, joje bus nurodytas šios dienos kredito balansas.
Ar galiu kreditą grąžinti anksčiau termino?
Taip. Galite grąžinti kreditą anksčiau termino, tačiau įmonę „ARN group“ turite apie tai informuoti ne vėliau kaip prieš penkias dienas iki numatomos grąžinimo datos. Norėdami informuoti, užpildykite pateiktą formą, ją pasirašykite ir atsiųskite mums nuskenuotą el. paštu arba paštu. Formą galite rasti Čia.
Ar yra mokestis už anksčiau nei sutartyje nurodytu terminu grąžinamą kreditą?
Ne, mokesčio nėra. Greitą kreditą grąžinti galima bet kuriuo metu iki sutartyje numatyto grąžinimo termino.
Kur galiu sumokėti už greitą kreditą?
Kreditą kartu su kredito mokesčiu (palūkanomis, delspinigiais jei tokie yra priskaičiuoti) grąžinti galima:

1. Naudojantis elektronine bankininkyste;
2. Sumokant grynais pinigais bankų padaliniuose;
3. Lietuvos pašto ir „Paypost“ skyriuose;
4. Per „Perlo“ terminalus;
5. „R-Kiosk“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskuose;

Mokant per „Perlo“ terminalus, „R-Kiosk“, „Lietuvos spaudos“ kioskuose jums bus reikalingas brūkšninis kodas, kurį galite rasti Paskoliukas.lt savo profilio skiltyje „Atsiskaitymas“ pasirinkę apmokėjimo būdą.
Ką reikia nurodyti grąžinant greitą kreditą?
Apmokant kreditą mokėjimo pavedime privalote nurodyti:

GAVĖJAS: UAB „ARN group“
GAVĖJO KODAS: 302249035
BANKO SĄSKAITA: (pasirinkite sąskaitą iš žemiau pateikto sąrašo)
MOKĖJIMO PASKIRTIS: Jūsų asmens kodas

Kad pavedimas kuo greičiau mus pasiektų, rekomenduojame pasirinkti mūsų sąskaitą tame banke, kuriame turite sąskaitą patys.

Banko sąskaitos:
LT55 7300 0101 1202 7664 (AB bankas „Swedbank“)
LT83 7044 06000661 4392 (AB SEB bankas)
LT45 4010 0425 0188 5749 (LUMINOR bankas)
Kaip atlikti įmoką per „Perlo“ terminalą?
Atsiskaitymui šiose vietose Jums reikės brūkšninio kodo, kurį galite rasti savo profilyje, skiltyje „Atsiskaitymas“ pasirinkę apmokėjimo būdą "Perlo terminaluose". Įmokos bus priimamos tik pateikus minėtą brūkšninį kodą.

INFORMUOJAME: Paskoliukas.lt sistemoje jūsų įmoka bus gauta kitą darbo dieną po apmokėjimo.
Kaip sumokėti įmoką „R-kiosk“ ir „Lietuvos spaudos“ kioskuose?
Prisijunkite prie savo profilio Paskoliukas.lt sistemoje, skiltyje „Atsiskaitymas“ pasirinkite apmokėjimo būdą „R-kiosk“ ir „Lietuvos spauda“ kioskuose. Atsispausdinkite jums skirtą brūkšninį kodą. Įmokos bus priimamos tik pateikus minėtą brūkšninį kodą.

INFORMUOJAME: Paskoliukas.lt sistemoje jūsų įmoka bus gauta kitą darbo dieną po apmokėjimo.
Kaip sumokėti įmoką Lietuvos pašto ir „Paypost“ skyriuose?
Norėdami sumokėti įmoką Lietuvos pašto ar „Paypost“ skyriuose turite užpildyti mokėjimo kvitą, kurį rasite visuose pašto padaliniuose. Užpildytą kvitą ir pinigus turėsite paduoti pašto darbuotojui.
Paskoliukas.lt jūsų įmoką gaus tik kitą darbo dieną. Jei įmoką atliksite pašto skyriuje, esančiame kaimo vietovėje, sistemoje įmoka gali būti užskaityta trijų dienų laikotarpyje, todėl prašome mokėjimą atlikti anksčiau nei kredito grąžinimo dieną. Mokėdami įmoką už kredito grąžinimo termino pratęsimą įvertinkite tai, kad pratęsti kreditą galėsite tik įskaičius įmoką. Apie įmokos įskaitymą informuosime SMS pranešimu.
Kaip galiu pratęsti kredito grąžinimo terminą?
Norėdami pratęsti kredito grąžinimo terminą turite:

1. Sumokėti kredito kainą, palūkanas bei delspinigius (jei esate pradelsęs grąžinimo terminą) į vieną iš Paskoliukas.lt banko sąskaitų:

LT55 7300 0101 1202 7664 (AB bankas „Swedbank“)
LT83 7044 06000661 4392 (AB SEB bankas)
LT45 4010 0425 0188 5749 (LUMINOR bankas)

Banko mokėjimo pavedime nurodykite šiuos rekvizitus:
GAVĖJAS: UAB „ARN group“
GAVĖJO KODAS: 302249035
BANKO SĄSKAITA: pasirinkite sąskaitą iš aukščiau pateikto sąrašo
MOKĖJIMO PASKIRTIS: Jūsų asmens kodas

2. Sulaukę SMS pranešimo, kad pinigai užskaityti Paskoliukas.lt sistemoje, prisijunkite prie savo profilio, spauskite „Pratęsti“, pasirinkite kredito pratęsimo terminą spauskite „Pratęsti“.

3. Įdėmiai susipažinkite su Susitarimo dėl sutarties specialiųjų sąlygų pakeitimo projektu ir spauskite „Tvirtinu“.

Įvertinus jūsų mokumą, SMS pranešimu ir e.laišku būsite informuotas, ar galite pratęsti grąžinimo terminą, ar turite grąžinti paimtą kreditą.

Kredito termino pratęsimo kaina bus skaičiuojama pagal Vartojimo kredito sutarties specialiosiose sąlygose nustatytą fiksuotą metinę palūkanų normą.
Kaip galiu išsimokėti dalimis?
1. Jums reikia sumokėti kredito mokestį, papildomą sumą, kuria norite sumažinti savo kredito likutį ir pratęsti mažesnio dydžio kreditą. Tokiu būdu per kelis mėnesius galėsite grąžinti visą kreditą.
2. Galite trumpalaikį kreditą paversti ilgalaikiu ir mokėti mėnesio įmokas. Tam reikia prisijungti prie savo profilio, paspausti "Konvertuoti į ilgalaikį kreditą"ir pasirinkti terminą.
Daugiau informacijos galite gauti telefonu +37069030997, el. paštu info@paskoliukas.lt arba per programą „Skype“: Paskoliukas.